Skip to main content

Fotografie


Voor uc communie of lentefeest kan u terecht bij Close Up Els Buys uit Sint-Gillis-Waas, Het Waasland.

Communie

Hoera! Jouw zoon of dochter gaat zijn communie of lentefeest vieren.

En dan nog met de mooiste (lees: coolste!) foto's van de hele klas!

Een vrolijke fotosessie met speelsecreatieve foto’s als resultaat is gegarandeerd. Natuurlijk zorg ik er ook voor dat je kind zich op z’n gemak voelt: ik ben geduldig en pas mijn ideeën aan het kind aan, zodat op de foto gaan een feestje wordt.

Vraag vrijblijvend de prijslijst aan.

Voor uw communiekaartjes, zowel van uw ontwerp als van het mijne, kan u terecht bij Close Up Els Buys uit Sint-Gillis-Waas, Het Waasland.

Communiekaartjes

De communiekaartjes, vriendenprentjes, uitnodigingen en bedankjes zijn helemaal terug van weggeweest, stijlvoller dan ooit!
Ik laat jouw kind stralen in eenvoud. Een leuke fotoshoot en nadien gezellig samen de perfecte foto’s uitkiezen is een fantastische beleving.
Zowel voor eerste communie, lentefeest, plechtige communie of vormsel!

Graag een leuk portret of gezinsfotohoot? Hiervoor kan u terecht bij Close Up Els Buys uit Sint-Gillis-Waas, Het Waasland.

portret

Een prachtig portret van jou en de mensen die jij graag ziet. Laat mij jullie gezinnetje of leuke familie vastleggen voor altijd!
Als portretfotograaf doe je meer dan enkel afdrukken op het juiste moment. Een leuke omgang met mensen, spontane foto’s vastleggen die toch mooi ogen maar zonder geforceerd te zijn. Daar ga ik voor.
Ik ga altijd voor eerlijke, natuurlijke foto’s.

huwelijk


Ik wil het verhaal van jullie trouwdag vertellen zoals hij echt was. Je wilt terug in de tijd gaan als je de bruidsfoto’s ziet. Je wilt je herinneren hoe je je voelde op die dag, niet wat de fotograaf zei dat je moest doen.
In de voorbereidingen vind ik het leuk om te horen wat jullie wensen zijn. In het eerste gesprek leren we jullie al een beetje kennen en ik vind het fijn om als de bruiloft dichterbij komt nogmaals contact te hebben om te horen wat jullie laatste plannen zijn. Ik denk graag met jullie mee en vertel jullie graag meer over mijn werkwijze.

Voor een huwelijk zijn alle digitale bestanden in hoge resolutie inbegrepen.

Op zoek naar een huwelijksfotograaf in Sint-Gillis-Waas, het Waasland? Neem zeker contact op met Close Up Els Buys.
Voor kerst- en nieuwjaarskaarten kan u tercht bij Close Up Els Buys uit Sint-Gillis-Waas, Het Waasland.

kerst en nieuwjaar

Kerstmis, voor velen één van de leukste feestdagen van het jaar. Veel mensen willen daarom ook elk jaar een nieuw en bijzonder kerstmoment vastleggen om prachtige kerstkaartjes van te maken.
Wenst u dit jaar kertskaarten te versturen naar vrienden of familie waar u trots op bent? Creatieve kaarten die een speciale plaats krijgen bij de ontvangers? Kom dan snel langs bij Close Up Els Buys, want hier verkrijgt u persoonlijke kerstkaarten op maat van uw wensen.

Liever kerst- en nieuwjaarskaarten zonder foto? Ook dit kan. Samen bespreken we uw wensen en hiervan maak ik een leuk, creatief ontwerp. Daarna worden de kaarten afgedrukt uit eigen huis. De kaarten worden afgedrukt in Ultra HD-Resolutie met 4 keer zoveel pixels dan standaard. Dit zorgt voor een sublieme kleurweergave.

Fotograaf / Newborn / Sint-Gillis-Waas / waasland

zwangerschap en baby

Zwangerschapsfotografie is een must voor al wie graag een herinnering overhoudt aan de bolle-buik-periode. Een zwangerschapsfotoshoot kan doorgaan in de studio. Je kan kiezen of je enkel foto’s van de toekomstige mama wil, samen met de partner of, als er al broertjes/zusjes zijn, met het ganse gezin.

De eerste weken na de geboorte veranderen baby’s heel snel. En je vergeet al gauw hoe je kindje eruit zag in die eerste dagen. Een fotoshoot in deze betoverende fase is dus een vertederende herinnering voor later. Een newborn fotoshoot gaat liefst zo snel mogelijk door na de geboorte. Mijn stijl kenmerkt zich door eenvoudige, natuurlijke poses van je babietje zonder al te veel extra attributen. De shoots gaan door bij u thuis.

Had je graag een geboortekaartje met foto ? Dan kom ik naar het ziekenhuis.

Fotograaf / zakelijk portret / Bedrijfsreportage

bedrijfsreportage

Een eerste goede indruk is belangrijk! 
Mooie en duidelijke foto's op je website kunnen het surfgedrag van potentiële klanten positief beïnvloeden. Goede foto's zorgen er immers voor dat de eventuele klant langer op je website verblijft, waardoor deze zeer gedetailleerd bekeken wordt. 
Bovendien ben je bij mij ook aan het juiste adres voor het ontwerp van een folder, reclamepaneel, advertentie, uitnodiging... 
Aarzel niet om mij te contacteren om samen de mogelijkheden te exploreren.